Två dagar till studenten!

Tjena!
Här sitter jag, och fryser. KOm hem för en stund sedan, va borta hos Josefine, med några klasskompisar, och grillade &  badade :) Mys på det...Men nu fyser jag bara i hela kroppen..vi satt ute hela kvällen.. och hade Allsång, och Kristoffer kompade på gitarr, oj va roligt!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, klocka ringer 9 i morgon, och då ska man iväg och träna spexdans uppe på ishallen..oj vad kul..och jag lärde mig dansen nu i kväll, så stolt ;)  Vi kommer va sååå grymma på Torsdag!! Jag lovar..
Sen efter det så häder det inte mer, ska ju tyvärr regna i morgon, så jag ska bara ta det lugnt..sparar all energi till på Torsdag & Fredag..Asså fatta..2 DAGAR KVAR!! Och sen gå jag inte i skolan mer..kan ni fatta? 12 år i skolan!! 12 jävla år! och i övermorgon är det slut!

Det är galet..men jag tycker det ska bli skönt, jag kommer så klart att sakna klassen, men inte alla andra..inte någon, vill bara BORT från hela jävla estet och alla som finns där.. BLÄÄÄÄÄÄ!!!!

Men iallafall..till lite roligare saker..här kommer lite bilder från i kväll..glömde kameran, så dessa ä tagna med mobilen :)

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0