Det Danska landet

Idag har det inte blivit något bloggande alls. Jag är verkligen urdålig på detta, men så är det. Jag har varit i Danmark hela dagen med klassen, riktigt roligt(!!!) detta är nog det ända vettiga min klass gjort tillsammans under dessa tre år, vilket är riktigt tråkigt. Jag önska så att vår klass va lite närmare än va den är. Men det är så dax nu liksom, när vi bara går med varandra i typ 2 veckor till, så det finns inte mycket att göra.

Men iallafall, det blev danmark och lite museum i dag, riktigt roligt. Först gick vi till ett ställe som heter Glypoteket, det är ett konstmuseum, som förvarar gamla antika skulpturer och konstverk, från Egypten,Grekland & Italien. det va riktgit fräckt, där fanns gammla hieroglypher, nu vet Egyptiska texter. Och där fanns Mumier, och mumiegravar, och till och med en kattgrav! Läskigt!Mumier

Sen efter vi varit på Museet gick vi och käkade, men usch så mycket folk det va över allt, hela Strøget va ÖVERSMOCKAT med människor, och varmt va det. Men vi hittade iallafall ett take away ställe, som sålde kinamat. Så Det blev friterad kyckling med Ris & Currysås, och en Iskall Cola till det, OJOJ, det va dagens Bästa, lätt!Sen efter det samlades vi och gick vidare till ett musikmuseum. Och det va riktigt fräckt, där fanns alla sorts instrument. Och dom visade hur man tex gör en Fiol, från början till slut. Häftigt!


♥♥Es07 ♥♥


Gammal piano
Som är handmålatCool va, men fattar inte hur man spelar på den

(Detta inlägget blev typ överlångt, men det får ni ta ^^)
Det va min händelserika dig i Danmark, riktigt trevligt faktiskt.
Nu ska jag snart sova.Puss♥Kommentarer
Postat av: Madde

Tack för att du svarat i inlägget om årets sommarplågor :) Hur mår du idag? Kram

2010-05-21 @ 15:27:54
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Har du slutat göra smink videos på Youtube? Gillar verkligen dina videos snälla gör en till snart :)

2010-05-22 @ 16:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0