väl godkänt

Gjorde mitt muntliga nationella i dag, och snacka om att jag va nervös. Har inte haft en dator på två veckor heller, så jag har inte kunnat skriva in det på datorn, suck. Men iallafall, jag hade över långs sovmorgon i dag, så jag satte mig vid mammas dator och skrev klart allt, gjorde till och med ett lite bild spel till det. Finfint. Jag redovisade först, och även om jag vs nervös som jag vet inte vad, så gick det bra. Jag fick VG, så jag är riktigt nöjd, faktiskt.

Sen har jag fått fart på projektarbetet, ska spela upp det nästa vecka, vi säger att det är en öppen repetition, efter som jag & Ellen inte är säkra på replikerna så kör vi antagligen med manus. Men iallafall så byggde jag upp scenen i dag, och satte ljus. Så detta kommer nog att bli skit bra!

Nu ska jag sätta mig och plugga samhäll, fast jag känner inte alls för det, men ja.

I morgon blir det Danmark med Klassen, Treeevligt på det!

Puss♥


              Den e lite rolig haha :D


Kommentarer
Postat av: FLORENCE

Sv: Tycker verkligen att du ska åka dit någon gång om du får chansen. Hur sorgligt det än är, så är det något man aldrig kommer glömma. Jag ångrar inte en sekund av att jag åkte dit.Hade också nationellt prov idag. Fick skriva en uppsats på franska. Det var svårt.. :P

2010-05-19 @ 17:44:05
URL: http://florencestyle.blogg.se/
Postat av: tove söderström

sv: jadu, vad ska man tro.. Det blir så att man drar alla över en kam. Vissa slutar äta där, andra inte. jag tillhör de sistnämnda :)

2010-05-19 @ 21:48:19
URL: http://tovuss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0