Tankar i natten.

Hej på er..Tidigt på morgonen.
 
Vaknade klockan ett i natt av att jag hade så fruktansvärt ont i magen, antagligen för pizzan jag & Rasmus åt igår kväll. Så jag har suttit uppe typ hela natten. By the way, mitt internet fungerar igen! Happyface!
 
Har suttit och kollat youtubeklipp hela natten, jag Älskar Youtube..Men klickade mig fram till en video om tsunamikatastrofen som hände för några år sen ( kommer inte ihåg datumet). Fy, jag har suttit med tårade ögon. Det är/va så fruktansvärt.
 
Så jag ville mest skriva, att ni ska ta vara på dagen. Och leva livet. Man ska berätta för sina nära och kära att man älskar dom, och kanske till och med uppskatta dom på olika sätt. Sen att man ska sluta gnälla över små saker. För det finns alltid någon som har det värre än en själv.
Uppskatta dig själv och livet du lever. Och om du inte gillar det så är det bara du som kan göra något åt det.
 
Sluta gämföra dig med människor.
Jag kan vara väldigt ärlig och säga att även om hon är en stor förebild för mig, så är jag/ har jag varit grymt avundsjuk på Kenza. Varför? För att hon har nästan allt jag skulle vilja ha. Men sen när man tänker efter. Hon har verkligen kämpat för att komma dit hon är i dag. Och jag tycker att man ska se det istället, och inte hennes 10 senaste köpta plagg (you get the point).
Allt handlar om att kämpa, för annars kommer du ingenstans.
 
Jag kämpade aldrig förr. T.ex i skolan. Jag misskötte mig fruktansvärt, något jag ångrar bittert i dag. Min mamma säger alltid när hon vill att jag ska kämpa. "Nu vill jag se lite jävlar anamma, en spark i baken och lite kämparglöd, för du kan!"
 
Lev livet och lev det bra, för det är det enda liv du har ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0